Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Activar bvba acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar internetdiensten en websites van essentieel belang. Persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig behandeld en beveiligd. Activar bvba neemt te allen tijde de aan haar gegeven aanwijzingen van de Gegevensbeschermingsautoriteit in acht.

Verwerking van persoonsgegevens

Activar bvba registreert persoonsgegevens van gebruikers van haar internetdiensten en websites. Activar bvba gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de overeenkomsten met haar gebruikers, voor haar overige dienstverlening en om gebruikers van haar en andere diensten op de hoogte te houden of te brengen. Op de verwerking van uw persoonsgegevens is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 25 mei 2018 van toepassing. De verwerking van uw gegevens door of namens Activar bvba zal in het kader van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering plaatsvinden, in het bijzonder gericht op de volgende activiteiten:

  • het verrichten van analyses van persoonsgegevens ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden
  • het uitvoeren van (gerichte) marketingactiviteiten teneinde een relatie met u in stand te houden dan wel uit te breiden of tot stand te brengen
  • het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden aan info@activar.be. Activar bvba laat uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Klikgedrag

De internetdiensten en websites van Activar bvba registreren algemene bezoekgegevens, zonder dat gebruikers daarmee worden geïdentificeerd. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Activar bvba haar dienstverlening verder optimaliseren.

Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies via social media aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.activar.be

Statistieken over organisaties die de website bezoeken

Aan deze website is SalesFeed Software gekoppeld. Met de SalesFeed Software worden statistieken over herkomst en gedrag van onze doelgroepen gegenereerd. De SalesFeed Software verwerkt hiertoe IP-adressen van bezoekers. De IP-adressen van een deel van de organisaties die deze Website bezoekt, worden gekoppeld aan een database met daarin bedrijfsgegevens. Informatie over organisaties die worden geregistreerd naar aanleiding van hun bezoek aan deze Website, wordt niet gedeeld met derden. Voor meer informatie over de SalesFeed Software, ga naar www.salesfeed.com.

Gebruik van cookies door SalesFeed Software

Er wordt standaard 1 cookie geplaatst door de SalesFeed Software. Deze cookie betreft een sessie cookie oftewel een first party cookie. Een sessie cookie wordt gebruikt om gebeurtenissen samen te voegen. Deze cookie vervalt na een half uur inactiviteit. Er worden standaard geen third party cookies geplaatst bij bezoekers door SalesFeed software.

Activar bvba en andere websites

Op de sites van Activar bvba treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Activar bvba aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de omgang door beheerders van andere websites met uw gegevens.

Wijzigingen

Activar bvba kan zonder aankondiging wijzigingen aanbrengen in haar beleid in verband met het gebruik van cookies. Activar bvba raadt u daarom aan het cookies beleid regelmatig op wijzigingen na te lezen.